Web Design
Programare software
Realizare Magazine Online
Promovare SEO eficienta
sample image

PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN WEB DESIGN

In timp ce unii dintre membrii echipei noastre ne consideram artisti ocazionali, cu siguranta aici nu este vorba de domeniul artei. Echipa noastra experimentata de designeri lucreaza direct cu specialistii in continut web pentru a intui exact cum vizitatorii tinta navigheaza si ajung in punctul in care se transforma in clienti. Oricine poate realiza un site, insa noi cream site-uri strategice si interactive care ofera credibilitate vizitatorului imediat si comunica mesaje prestabilite vizitatorilor tinta.
sample image

ECHIPA COMPLETA DE PROGRAMATORI SENIORI

Codul nostru corespunde celor mai exigente cerinte, lucram cu framework-uri pentru a ne asigura ca produsul nostru software va putea oricand fi usor modificat, pentru a corespunde nevoilor in continua schimbare ale clientilor nostri. Facem programe de administrare profesionale pentru siteurile noastre, astfel incat totul sa fie sub controlul clientului. Pentru noi nimic nu este imposibil!
sample image

DESIGN ADAPTIV

Profită la maxim de magazinul tău! Acum poți vinde pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul designului responsive de tehnologie nouă.

CELE MAI MODERNE TEHNOLOGII WEB

Pentru a fi competitiv, afacerea ta are nevoie de o tehnologie actuală, fapt pentru care utilizam ultimele tehnologii 

MAGAZIN USOR DE ADMINISTRAT

Interfata foarte intuitiva, pe care si un copil o poate utiliza.
 sample image 

CELE MAI NOI TEHNICI DE PROMOVARE SEO

Cu ajutorul infrastucturii de monitorizare SEO de care dispunem, putem masura impactul pe care actiunile intreprinse in strategia SEO le au in campania ta. Astfel, luam decizii rapide si adaptam in mod dinamic strategia de optimizare, pentru a obtine cele mai bune cresteri. Ai acces Non-Stop la situatia campaniei tale, in cadrul aplicatiei nostre de monitorizare! De asemenea, ne poti suna oricand sau ne poti vizita, pentru a discuta pe marginea campaniei de SEO.

User Login Form